tiistai 8. maaliskuuta 2011

Makeaa mahan täydeltä

Harvoin osuu samalle päivälle näin paljon makeaa. Ensinnäkin työkaveri toi naistenpäivän kunniaksi työpaikan kahvihuoneeseen pussillisen SuffiPuffeja. Niitä piti maistella pikkuinen kourallinen. Toinen työkaveri taas ilahdutti tuomalla samaiseen kahvihuoneeseen kaksi pussillista tuoreita korvapuusteja. No, olihan sitä nyt ihan pakko popsia korvapuusti, kun toinen oli kerran leiponut. Päiväkodin tädit taas muistivat kaikkia lapsiaan noutavia äitejä kahvilla ja laskiaispullilla. Eikä voinut vedota mihinkään. Pakko oli ottaa pienet haukut. Kummitytön yksivuotissynttäreillä tarjoiltiin neljää sorttia täytekakkua sekä omin käsin leivottuja laskiaispullia. Ja jokaista sorttia oli testattava, totta kai. Täydellisen sokeriähkyn kruunasi vielä postipaketti täynnä kirjoja (ilman sokeria). Tässä sitä nyt ollaan maha täynnä pullaa ja kakkua ja vieressä pino uusia kirjoja. Arvatkaa olenko onnellinen?

Lempeästi hullua naistenpäivää kaikille!

8 kommenttia:

 1. Hyvää naistenpäivää!! Pakko myöntää, että olen rahtusen kateellinen. Kevätpuhdistus ei salli pullaa, eikä posti tuonut kirjojakaan. Eilen tosin tuli jouluksi (!) tilaamani Mauri Kunnaksen Koiramäki-sarjan 3 ensimmäistä osaa, ja kirjakerhon lehti...

  VastaaPoista
 2. Kaikesta siitä pullasta ja makeasta tuli kyllä pikkuinen morkkis. Huomenna juon ehkä pelkkää vettä. Ainakaan en syö yhtään pullaa, kakkua tai SuffiPuffia.

  Maaliskuu on muuten aika lähellä joulua. Että ihan kiva kun sait sen Koiramäen lähes jouluksi.

  VastaaPoista
 3. Pullabakkanaalit vs. kevätasketismi. Purkillinen Ben&Jerryä tuntuu tässä porukassa tylsältä keskitien kulkemiselta.

  Tuli Asteriinan mainitsemasta kirjakerhon lehdestä mieleen, että minkälaisia kokemuksia teillä on kirjakerhoista? Mulla ei ole minkäänlaisia, sillä en ole koskaan kuulunut. Kirjoja ostan pääasiassa Akateemisen kirja-alesta.

  VastaaPoista
 4. Mä olen kuulunut Suureen Suomalaiseen 20 vuotta. (Ja nyt tunnen itseni täti-ihmiseksi.) Tilaan harvoin, mutta lehdestä saa hyviä lukuideoita, ja heillä on hyvät alet myöskin.

  Tytär kuuluu kaikkiin lasten kirjakerhoihin (ainakin Lasten oma kirjakerho, Lasten parhaat kirjat, Uppo-Nallen kirjakerho, Satusiivet, Mauri Kunnaksen kirjakerho) - liittyessä saa hyvät edut, välillä on kivoja tarjouksia, ja kun aina välillä unohdan peruuttaa kuukauden kirjat, lapset saa lisää lukemista (ja minäkin tietysti).

  Nykyään kun asun maalla, en käy juurikaan kirjakaupoissa, vaan tilaan Amazonilta ja mm. Bookplussalta. Virtuaalinen kirjashoppailu ei ole yhtään vähemmän vaarallista kuin aktuaalinenkaan.

  VastaaPoista
 5. Niin ja Vau-kirjasta (lasten kirjakerho) erosin juuri kun en enää pitänyt heidän kirjoistaan (paljon kirjoitusvirheitä ja aika samankaltaisia kirjoja keskenään).

  VastaaPoista
 6. Liitin lapsen Uppo-Nallen kirjakerhoon. Ihan mukava kerho. Paitsi, että erottivat kerhosta, kun unohdin maksaa laskut ajoissa. Se oli hiukan noloa.

  Nyt emme kuulu mihinkään kirjakerhoon. Täytyy harkita, jos vaikka liittyisi taas. Tällä kertaa laskut menevät sitten suoraveloituksen kautta.

  Omat kirjat ostan alehyllyistä, käytettynä huuto.netistä sekä adlibriksestä. Välillä poikkean divareihin, mutta niissä iskee aina paniikki, jos ei ole ostoslistaa mukana. Ja harvoin on.

  VastaaPoista
 7. Myönnettäköön, huijasin hieman. Välillä ostan pokkareita, kun kävelen töistä kotiin (Akateeminen on melkein matkan varrella). Näin tapahtui esimerkiksi viime viikolla. Onneksi pian alkaa pyöräilykausi, eikä ehdi pysähtelemään.

  VastaaPoista
 8. Unohdin Tammen Kultaisen Kirjakerhon. Liitin tyttären siihen saadaksemme ilmaisen liittymiskirjan, ja erosimme saman tien. Sama on menossa Mauri Kunnaksen kirjakerhon kanssa. Olen aika hyvä peruuttamaan kuukaudenkirjoja, mutta silloin kun tulee unohdus, niitä saattaa tulla 3 kerhosta samalla viikolla... Onneksi lähipiirissä on paljon lukijoita, joten osan pistän talteen lahjoiksi. Jos raaskin.

  VastaaPoista